CERTO CERTIUS MEDIA

VIDEOmontage & WEBdesign

CERTO CERTIUS MEDIA
CERTO CERTIUS MEDIA
CERTO CERTIUS MEDIA
Ga naar de inhoud

Videomontage

U hebt met uw foto- of filmcamera al verschillende opnamen gemaakt maar wat doet u er verder mee?  Onvergetelijke opnamen van bijvoorbeeld een bruiloft, vakantie of familie-herinneringen.

Waarom laat u deze foto- en video-opnamen niet bewerken tot een prachtig aandenken.

U levert ons het onbewerkte materiaal op CD, USB-stick, SD-kaart, VHS, S-VHS, VHS-C, DV-tape, HI8, Video8 of DVD. Wij bespreken in grote lijnen uw wensen ten aanzien van de compilatie waarna wij een volledig gemonteerd eindresultaat kunnen verzorgen. Extra's in de vorm van een intro, aan- en aftiteling, vloeiende overgangen en passende muziek maken van uw opnamen een waardevolle herinnering.

Het eindresultaat kunnen wij leveren op DVD incl. een mooie bedrukte cover, USB-stick, HDD of wij sturen u een email met een downloadlink.

Net als u hechten wij veel waarde aan het originele en onvervangbare materiaal en gaan hier zorgvuldig mee om.

Kosten
Maatwerk en persoonlijk advies zijn de kenmerken van ons bedrijf. Vandaar dat wij voor videomontage geen vaste prijs kunnen hanteren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze projecten.

VHS-banden overzetten op dvd? Het digitaliseren van VHS-banden. Videobanden digitaliseren?

Digitaliseren en overzetten van VHS-banden, VHS-C, S-VHS, Super VHS, DV-tapes, Hi8 en Video8. VHS overzetten naar dvd, digitaliseren van videobanden.


Videomontage en Videobewerking. Uw kostbaren filmopnamen laten monteren. Uw  dierbare films laten monteren? Video laten monteren? Trouwdag laten monteren? Vakantie opnamen laten monteren? Bruiloft laten monteren? Wij monteren uw kostbare en dierbare herinneringen tot een prachtig aandenken op DVD.  Het overzetten, omzetten van videobanden, VHS-banden, Hi8 en Video8 videotapes en mini DV-tapes en monteren tot DVD. Het digitaliseren en monteren van videobanden en het overzetten van VHS-banden, S-VHS, VHS-C, Super VHS, DV-tapes, Hi8 tapes en Video8 opnamen naar dvd, USB of HDD. Videobanden digitaliseren? Digitaliseren van videobanden en het bewerken van videomateriaal zoals videobanden. VHS-banden, VHS-C, Video8. Het monteren van bewerken van filmopnamen, video opnamen, videomontage en videobewerking tot DVD, USB en HDD.
Terug naar de inhoud