CERTO CERTIUS MEDIA

VIDEOmontage & WEBdesign

CERTO CERTIUS MEDIA
CERTO CERTIUS MEDIA
CERTO CERTIUS MEDIA
Ga naar de inhoud

Webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en hosten van professionele mobiel vriendelijke websites; geheel opgebouwd naar uw wensen.

Vanzelfsprekend ontwikkelen wij onze websites optimaal met een responsive design. Dit betekent dat de website goed zichtbaar is op alle schermgroottes, zoals computers, laptops, tablets en smartphones. Responsive websites worden door Google immers beter weergegeven in de zoekresultaten.

Wij bieden Persoonlijke Aandacht, Kwaliteit en Betrouwbaarheid bij het ontwikkelen van uw website.

Welke boodschap wilt u uitstralen? En welke functionaliteiten wilt u uw bezoekers aanbieden? Al deze wensen bespreken wij met u zodat wij een website op maat kunnen aanbieden.

Het volledige beheer van de website nemen wij voor u uit handen. Dat betekent niet alleen het hosten van de website maar tevens het onderhoud.
CertoONZE WERKWIJZE

Voorbespreking
Gedurende de voorbespreking zal aan de hand van uw wensen en onze expertise de vormgeving worden besproken.
Er zal worden gekeken naar uw doelgroep en de huisstijl die u voor ogen hebt. Op basis van deze informatie zal een en ander worden gedocumenteerd in het projectplan.

Design
Wij starten met de ontwikkeling van de website. Alle details zoals besproken en gedocumenteerd in het projectplan zal uiteindelijk resulteren in een eerste versie. Gedurende de design en bouw van de website informeren wij u continue over de voortgang en zal de eerste versie in een testomgeving kunnen worden bekeken. Vanzelfsprekend ontwikkelen wij responsive websites - websites die zich automatisch aanpassen aan het scherm waarop deze wordt bekeken. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of desktop is.

Oplevering
Nadat de website uitgebreid is getest op werking, functionaliteit en kwaliteit en de puntjes op de i zijn gezet wordt de website 'live' geplaatst.

Evaluatie
Na het 'live' gaan van de website bespreken wij met u de werking, de interpretatie en de verschillende metingen van Google Analytics.
Met deze resultaten kan een vervolgplan worden opgesteld om aanpassingen door te voeren of functionaliteiten toe te voegen aan de website.

CertoSearch Engine Optimization
Met uw nieuwe website wilt u natuurlijk goed zichtbaar zijn in Google. Dat gebeurt o.a. aan de hand van Search Engine Optimization (SEO).
SEO is het optimaliseren van een website om beter vindbaar te zijn in de verschillende zoekmachines. Aangezien uw website geheel nieuw is wordt deze niet direct bovenaan weergegeven in Google. Dat is echter een kwestie van tijd.

Belangrijke eigenschappen van SEO zijn:
- Het gebruik van de juiste metatags.
- De juiste opbouw van de pagina’s.
- Gebruik van de juiste zoekwoorden die corresponderen met de inhoud van uw website / webpagina.
- Social Media op uw website.
- Links naar uw website vanaf andere websites.
- Het gebruik van juiste titels op de verschillende webpagina's.
- De naam en de omschrijving van de afbeeldingen.

Onderhoud van de website
Een website is een dynamisch geheel en zal daarom op zeer frequente basis moeten worden onderhouden. Denk hierbij aan het wijzigen van teksten, het plaatsen van nieuws, een aanbieding of het wijzigen van foto's. Kortom, een website dient up to date worden gehouden voor uw bezoekers.

Een goed onderhouden website betekent:
- Meer (tevreden) bezoekers.
- Een professionele indruk.
- Goed vindbaar.

Op basis van uw website en de te verwachten wijzigingen per jaar bepalen wij met u een onderhoudscontract. Dit contract geldt alleen voor de bestaande website. Voor een complete redesign berekenen wij meerkosten.

Kosten
Vanaf € 395,00 (excl. BTW) heeft u al de beschikking over een website inclusief domeinregistratie en hosting (1e jaar).

U krijgt de beschikking over een website met een persoonlijk design en de functionaliteiten die voor u belangrijk zijn (denk hierbij aan foto's/afbeeldingen, banner, gebruik contactformulier). Tevens maken wij een Google Analytics account aan en begeleiden u bij de interpretatie van alle gegevens.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen!

Ontwikkeling en Realisatie van Professionele Websites voor Particulieren en Bedrijven.


Professionele Website laten maken? Op zoek naar een professionele website voor zowel particulieren als bedrijven?


Ontwikkeling responsive websites, bouwen websites, ontwikkelen websites, website design, realisatie van websites, hosting en search engine optimization.
Website laten bouwen? Een eigen website? Het bouwen, realiseren en onderhouden van professionele websites. Webdesign in Almere. Website laten bouwen? Website laten ontwikkelen? Website laten realiseren inclusief domeinregistratie en hosting? Webdesign, Website Ontwikkeling & Realisatie, Hosting, Internet Marketing en Zoekmachine Optimalisatie. Wij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren responsive websites. Internetdiensten, internet marketing, SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Website Ontwikkeling, Hosting, Realisatie van Websites, Ontwerpen van Websites, SEO specialist. Certo Certius Media is een SEO bureau, webdesign bureau, bureau voor website ontwikkeling in Almere, zoekmachine optimalisatie specialist in Almere. Voor maatwerk voor wat betreft uw professionele website kunt u terecht bij Certo Certius. Website ontwikkelen, realiseren, bouwen, maken inclusief hosting en onderhoud.
Terug naar de inhoud